ПУМБ для мене: відеоролик бренду роботодавця
10 грудня 2021

У нашого банку є стратегічна ціль — просування бренду ПУМБ як роботодавця. Адже впізнаваний бренд — це показник нашої позиції на ринку, можливість залучати в команду кращих професіоналів і утримувати своїх працівників.

У рамках рекламної платформи «ПУМБ для мене» ми розробили проморолик-маніфест бренду роботодавця банку. Сюжет ролика доносить нашу ціннісну пропозицію роботодавця (EVP), руйнує стереотипи про роботу в банку та робить акцент на людей.

Відеоролик знімався у стінах банку, головними акторами виступали співробітники ПУМБ. Кастинг та відбір акторів проводилися режисером ролика Глібом Фельдманом. Головними героями виступили Сергій Садовник, Вадим Гаврилов, Олесь Коритник, Олександра Рижова, В'ячеслав Меліхов, Віталій Замедянський. У зйомці брали участь й інші співробітники банку. Ми дякуємо усім колегам!

У фінансовій компанії працюють різні люди, з різними потребами, та їх всіх об'єднує те, що ПУМБ як місце роботи підходить кожному з них, і кожен може сказати: «ПУМБ для мене». Адже наш банк — сучасний та інноваційний, тут є місце різним людям і різним стилям, однак при цьому основний актив організації — люди, бо технології на майбутнє, люди назавжди!

Отже, зустрічайте, поширюйте в соцмережах , підтримуйте, розповідайте про роботу в ПУМБ, про банк як роботодавця, який впроваджує технології і турбується про людей!

Приєднуйтесь до нас у linkedin

linkedIn

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+