ПУМБ — серед найкращих роботодавців України
01 жовтня 2023

Вже кілька років наш банк входить до списку найкращих роботодавців України за різними рейтингам. Цей рік не став винятком, ПУМБ знову в переліку найкращих!  

Рейтинг проводили редколегія журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» та портал delo.ua. Експертне журі визначило 50 компаній, які є відповідальними роботодавцями й попри війну інвестують у людей як у свій головний актив. Враховувалась низка умов, яким компанії-учасниці мали відповідати. Зокрема, вони стосувалися ресоціалізації ветеранів, політики винагород та зарплат, інвестицій у корпоративну освіту, поліпшення добробуту персоналу та інновації. У фінал увійшли ті, хто отримав найбільше балів при голосуванні. Також враховувався ступінь впізнаваності бренду роботодавця під час онлайн-голосування.

Світлана Тихоненко, начальниця Управління з розвитку бренда роботодавця, відзначила: «Втримувати лідерські позиції завжди складніше, ніж один раз яскраво засяяти. Конкурувати з міжнародними компаніями, особливо під час воєнних дій, ще важче, адже в рейтингу враховувались і такі рішення, як наприклад, релокація працівників із родинами в інші країни. Але завдяки нашій системній та всебічній підтримці співробітників нам вдається залишатися у shortlist найкращих роботодавців. Щиро вдячна за це команді ПУМБ!»

Приєднуйтесь до нас у linkedin

linkedIn

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+