Співпраця ПУМБ із Університетом ім. Т. Шевченка
02 жовтня 2023

ПУМБ та КНУ ім. Тараса Шевченка об'єднали зусилля для розвитку майбутніх експертів банківської сфери.

ПУМБ та Київський національний університет ім. Тараса Шевченка підписали Меморандуму про співпрацю. Її мета – розвиток інноваційних освітніх програм, обмін професійним досвідом та розширення можливостей стажувань та практики для студентів вишу.

Особлива увага в університеті приділяється дуальній освіті, яка передбачає можливість вчитися на робочому місці, водночас, отримуючи практичний досвід, необхідний для подальшої успішної професійної діяльності та побудови кар'єри у банківській сфері.

За словами Дмитра Поліщука, Заступника Голови Правління ПУМБ, банки та фінтех потребують молодих спеціалістів, і партнерство між банком та Університетом дозволить молоді отримати найкращі практичні уміння в одному з найбільших банків України: «ПУМБ є системно важливим банком, ми відкриті до інновацій та готові допомогти студентам одного з найкращих ЗВО України отримати необхідні професійні навички».

Ректор Університету Володимир Бугров також підкреслив, що підписаний документ дозволить ефективно використовувати наявні інтелектуальні ресурси в освітній, науково-дослідній, інноваційній сферах для вдосконалення діяльності та обміну досвідом.

Співпраця між ПУМБ та КНУ ім. Тараса Шевченка — важливий крок у напрямі підвищення якості освіти та підготовки фахівців, готових до викликів сучасного ринку праці.

Приєднуйтесь до нас у linkedin

linkedIn

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+