Стажування в ПУМБ студентів-айтівців
28 вересня 2023

Кілька студентів-айтівців із Київської школи економіки (KSE) пройшли виробничу практику в управлінні розробки програмного забезпечення ПУМБ. Наші колеги поділилися безцінним досвідом із молоддю та показали, що банк може бути цікавим місцем роботи для IT-спеціаліста.

Протягом місяця студенти, відібрані серед усіх охочих, стажувалися під менторством Віталія Складчикова, начальника управління розробки ПЗ. Для них було підготовлене завдання — розроблення інтерфейсу сервісу, що має розпізнавати зображення за встановленими критеріями. Також студенти познайомилися з хмарними рішеннями, найбільш популярними технологіями в IT-компаніях.

Віталія Складчиков розповідає: «Ми дали змогу студентам спробувати себе в реальних завданнях. Також відкрили перед ними завісу роботи в банку, показали, що вона може бути цікавою. Звісно, 1-2-му курсу ще складно та зарано працювати, адже вони багато уваги мають приділити навчанню. Але один зі студентів навіть взяв участь у конкурсі на вакансію SA й отримав корисний досвід відбору, який йому допоможе в майбутньому під час працевлаштування».

Максим, студент KSE: «Я вдосконалив навички програмування, познайомився з важливим аспектом розробки ПЗ — процесом CI/CD. Це дало мені нові знання й розуміння, як краще організовувати процес розробки та впровадження продукту в команді. Познайомився з розробкою за допомогою фреймворку ASP.NET із використанням мови C#, розширив знання хмарних технологій».

Іван, студент KSE: «Я здобув багато корисних знань та навичок, попрацював у команді, побачив, як усе працює в реальній компанії, попрацював із хмарними сервісами. Я дуже вдячний пану Віталію, що дав мені змогу отримати цей дорогоцінний досвід».

Продовжуватимемо співпрацю з KSE в напрямі стажування та чекатимемо на найздібніших студентів уже весною 2024 року. Можливо, для когось із них ПУМБ стане місцем старту кар’єри ☺️

Приєднуйтесь до нас у linkedin

linkedIn

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+