Як пройшли 3 дні у батьків на роботі
03 вересня 2023

Напередодні 1 вересня офіс на Окіпній зустрів юних ПУМБівців, де вони поринули в атмосферу банківської діяльності та пройшли квест «Таємниці Манібоксу».

Це був справжній дитячий марафон – завдання, активності, цікавий матеріал про банк та його діяльність, банківські професії та, звичайно, про гроші. А під час перерви ми провели екскурсію офісом та поповнили енергію легким перекусом.

 Наталія Давидюк, начальниця Управління з організаційного розвитку персоналу, поділилась: «Діти – наше майбутнє. Не дивлячись на повномаштабну війну, в Україні залишається багато дітей, і для нас було важливо створити якісну розвиткову подію, наповнену цікавою інформацією та позитивними емоціями для дітей наших працівників. Щасливі діти – щасливі батьки. Саме тому ми запросили дітей до нашого нового, затишного та стильного офісу на ОКіпній. Сподіваюсь, що ця подія надихнула маленьких учасників гарно навчатись, а наших працівників – частіше відвідувати новий офіс для ефективної взаємодії з колегами та пошуку креативних інноваційних ідей у новому сучасному бізнес-просторі. Все буде ПУМБ! Все буде Україна!»

Анонсувавши захід, команда УОРП отримала більше 130 заявок на участь дітей. Тому було вирішено сформувати групи за віком та провести 3 окремі заходи, аби приділити достатньо уваги кожній дитині та розробити програму відповідно до їхнього віку.

Програма для дітей віком 6-10 років була побудована на більшій кількості активностей та легкого матеріалу, а для дітей віком 11-15 років у програму було додатково включено цікаву та серйозну розмову про фінансову грамотність, яку провели керівники групи відділень Роздрібного бізнесу Володимир Костін та Альона Гергель. Діти проявили неабиякий інтерес до теми фінансів та активно ставили запитання.

Ділимося декількома відгуками батьків:

«Щиро дякую за цей день, чудова ідея та блискуче втілення!  Діти у захваті: екскурсія, танці, солодощі, тренажер з "бульбашками"  –  вражень багато!» (Олена)

«Дякую велике за захід для дітей! Ваша команда супер! Дитина задоволена, а це найголовніше для батьків у такий неспокійний час». (Наталя)

«Щиро дякуємо! Все організовано на вищому рівні! Донька тепер хоче ходити на роботу в офіс щодня!» (Інна)

Приєднуйтесь до нас у linkedin

linkedIn

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+