Знайомство студентів із банківськими продуктами, професією та кар’єрними можливостями в ПУМБ
12 вересня 2023

31 серпня та 1 вересня для студентів I курсу освітніх програм «Банківський бізнес» та «Фінансове посередництво» Державного торговельно-економічного університету було проведено екскурсію нашим банком.

Володимир Костін, керівник групи відділень в «РЦ в м. Київ», та Оксана Халдай, менеджерка проєктів відділу розвитку та обслуговування зарплатних клієнтів, розповіли студентам про організацію роботи та особливості основних операцій банку, принципи обслуговування фізичних та юридичних осіб, ключові засади взаємодії з клієнтами, відкриття карткових рахунків, безпеку проведення платежів. Наглядно на прикладі терміналів показали еволюцію POS-терміналів. Продемонстрували можливість оформлення картки за 10 хвилин через Дія та можливості додатку ПУМБ Online.

Дарина Карпенко, провіднна фахівчиня відділу підбору та адаптації персоналу Головного офісу, розказала молоді про кар'єрні можливості в банку, проходження практики, про те, як багато випускників даного вишу працює в ПУМБ, дала поради щодо працевлаштування та побудови кар'єри.

В один із днів група зустріла Заступника Голови Правління Артура Загородникова, який також поспілкувався зі студентами і розказав про банк.

Володимир Костін коментує: «Мета цих заходів – поширення серед молоді знань про банківську систему та найпопулярніші послуги. Ці два дні були неймовірно зарядженими. Було дуже цікаво розповідати студентам про історію банку, процеси, диджиталізацію і тонкощі роботи працівників банку та відповідати на їхні численні запитання. Приємно було бачити їхню зацікавленість цією роботою та розуміння того, що банківська система є дуже важливою для розвитку держави в цілому. Впевнений, що серед учасників точно будуть майбутні успішні працівники банківських установ!»

Оксана Халдай додає: «Цей захід був важливим для налагодження подальшої співпраці по студентському та зарплатному проєктах. Ми отримали вау-ефект, крутий фідбек та вже зараз знаходимося на стадії перемовин щодо підписання договору про комплексну співпрацю»

Лілія Белянко, старший викладач кафедри банківської справи університету, на сторінці закладу розповіла про зустріч та подякувала нашим колегам: «Висловлюю щиру вдячність вельмишанованим Оксані, Дарині та Володимиру за змістовну екскурсію та можливість формувати вектори професійної самовизначеності у студентів!».

 

Приєднуйтесь до нас у linkedin

linkedIn

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+