Як пройшов онлайн-квіз до 30-річчя Незалежної України та ПУМБ
09 вересня 2021

2 вересня відбувся святковий загальнобанківський квіз. Цього разу ми запропонували індивідуальний залік, з нами зіграли близько 70 учасників із 22 міст України. Лідерами за кількістю учасників стали Київ (27 гравців), Маріуполь (12 гравців) і Харків (5 гравців). Колеги відповіли на 30 запитань про Україну та ПУМБ, дізналися багато нового і, звісно, виграли подарунки від ПУМБ.

Дякуємо всім, хто вирішив провести вечір у нашій компанії і зіграв цей квіз. Ви чудові, розумні й азартні – з вами було весело і приємно грати!

Вітаємо переможців та щасливчиків, які завдяки мізкам та везінню виграли подарунки від ПУМБ!

1 місце — приз тур до Чернівців, Кам'янець-Подільського та Хотину для двох

​2 місце — книга «280 днів навколо світу»

​3 місце — книга Ukrainer

Рендомно серед тих, хто відповів хоча б на 1 запитання в кожному турі, розігрували сертифікати на 2 тури: Тур в «Український Париж» (Чернівці) для двох та Сиро-винний тур по Закарпаттю для двох 

Ну і, звісно, ділимося з вами фановим відео бекстейджу гри:

 

 

Читайте відгуки наших колег:

«Велике дякую, мій досвід вчорашнього вечора – безцінний. Я вперше брала участь, але це було чудово! Стільки емоцій! Стільки заряду!!!»

(Анастасія, Кривий Ріг)

«Побажання – робити такі ігри частіше (навіть без таких подарунків як поїздки. Це було захоплююче!) У мене вся сім'я в захваті, так як відповідали всі разом».

(Світлана, Київ)

«Я грала вперше в такому форматі, і гра мені дуже сподобалася, я була в азарті: 40 секунд на обдумування і 10 секунд на відповідь – або знаєш, або ні! Всі питання були цікаві і я, насправді, не відповіла на всі, але дізналася багато фактів про Україну і також про наш банк! Дякую!»

(Оксана, Харків)

«Дуже вдячна організаторам за знайомство з цією грою. Було дуже цікаво, хоча і складно. Ведучий дуже милий, і за це йому окремий респект. Є багато можливостей круто провести час і виграти різні призи. Тепер буду частіше брати участь в різних активностях від банку!»

(Євгенія, Маріуполь)

«Дуже сподобалася гра! Цікаво і пізнавально. Відмінний спосіб відволіктися від повсякденних справ, "поворушити" мозок і при цьому можна виграти приємні подарунки. Організовуйте частіше подібні заходи, із задоволенням будемо брати участь!»

(Анастасія, Кропивницький)

«Все було круто! Деякі запитання змусили посміятися, а деякі змусили поворухнути звивинами. Подяка організаторам і ведучому за відмінно проведений час.

 П.С. За спів окремий респект!»

(Михайло, Маріуполь)

Приєднуйтесь до нас у linkedin

linkedIn

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+