HR Pro Awards 2021: СЕО року став Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко
15 листопада 2021

11 листопада пройшла перша Церемонія нагородження HR Pro Awards. Головна мета Премії — відзначити командні та особисті досягнення представників професії, що сприятимуть підвищенню рівня професійних практик, які існують в Україні. Престижний титул СЕО 2021 отримав Голова Правління ПУМБ – Сергій Черненко.

«Ми проводимо технологічну і культурну трансформацію банку з фокусом на зовнішнього та внутрішнього клієнта. Так, впроваджуючи технологічні інновації, таку саму увагу приділяємо 

турботі про розвиток та добробут наших співробітників. Я пишаюсь нагородою від HR Pro Awards, бо це відзнака та результат роботи усієї команди ПУМБ», — коментує Сергій Черненко.

Людиноцентричність — основна характеристика ПУМБ як компанії-роботодавця. З 2017 року у банку запроваджена система управління досвідом  співробітників (eNPS). Проєкт допоміг покращити робочі умови та атмосферу в компанії. Так, 2018 року індекс eNPS  становив 28%, а у 2020 році — 41% .

Також, Сергій Черненко взяв участь у панельній дискусії HR Pro Conference, присвяченій темі штучного інтелекту. За його словами, інтеграція штучного інтелекту в процеси управління бізнесом вже відбувається:
«При активному впровадженні інструментів ШІ важливо враховувати етичні питання та не втрачати основний фокус – потреби та інтереси людей, як клієнтів, так і співробітників — проявляти емпатію».


Переможців HR Pro Awards обирали у 2 етапи:

На 1-му етапі 50+ експертів – представники HR-сфери, які мають міжнародну сертифікацію / міжнародну профільну освіту / ступінь МВА. А також представники українських та міжнародних компаній з різних міст України, які 5+ років обіймають керівні HR-посади.

На 2-му етапі – професійне журі, сформоване за принципом відсутності конфліктів інтересів. Участь брали компанії великого та середнього бізнесу з 15 галузей.

 

Організатор премії HR Pro Awards – Українська Асоціація HR професіоналів HR Pro.

Приєднуйтесь до нас у linkedin

linkedIn

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+