ПУМБ відкриває Академію Аналітики для українських студентів
29 квітня 2021

Перший Український Міжнародний Банк започатковує навчальний проєкт Академія Аналітики ПУМБ. У червні стартує перший курс «Аналітика даних від ПУМБ» для студентів старших курсів технічних вишів. Навчальна програма курсу розроблена в партнерстві з Київською школою економіки (KSE). За один місяць студенти отримають практичні навички роботи з базами даних на основі реальних кейсів. 

ПУМБ оголошує набір студентів на безкоштовний онлайновий навчальний курс «Аналітика даних від ПУМБ». Курс буде корисним для студентів старших курсів технічних та економічних вишів з усієї України, які хочуть здобути досвід у напрямах Data analyst, Data scientist, Business analyst. Студенти навчаться застосовувати інструменти для роботи з даними на практичних банківських кейсах з деперсоніфікованими даними. Зокрема, SSRS & Power BI для візуалізації даних, SQL & Python для аналізу даних, RPA для автоматизації процесів. Також слухачі курсу навчяться створювати Data Science моделі.  
«Академія Аналітики ПУМБ покликана дати поштовх кар’єрі молодих аналітиків. Даний проєкт має для нас, насамперед, соціальне значення: ми хочемо дати студентам затребувані роботодавцями практичні знання та перший досвід. Ми віримо, що отримані навички допоможуть знайти першу роботу в нашому банку або в інших організаціях. Для ПУМБ як роботодавця головне те, що студенти Академії Аналітики познайомляться з нашим банком і почнуть професійний шлях з якісною експертною підтримкою», – зазначила Заступник Голови Правління по роботі з персоналом Тетяна Костюченко.
У конкурсному відборі можуть взяти участь студенти, випускники технічних та економічних вишів, спеціальностей: економічна кібернетика, прикладний системний аналіз, математичний аналіз та інших спеціальностей, які передбачають знання з аналітики баз даних. Навчальна програма складається з двох модулів, кожен, у середньому, тривалістю два тижні. Лекції-практикуми будуть проводити провідні експерти ПУМБ із різних напрямів аналітики.
Стратегічним партнером Академії аналітики ПУМБ виступила Київська школа економіки (КSE), професори якої були залучені в розробку навчальної програми та викладатимуть для студентів у рамках курсу «Аналітика даних від ПУМБ». Віце-президент з економічної освіти Київської школи економіки Олеся Верченко відзначила: «Щоб бути максимально корисними, освітні продукти мають поєднувати в собі якісний новітній контент та ефективні методики навчання. У сучасних супер-динамічних реаліях саме роботодавці є найкращими експертами у визначенні вмінь та навичок для успішного кар’єрного старту для молодих фахівців, особливо у таких нових напрямках, як аналітика даних. Царина освітніх інституцій – це технології навчання. Наша співпраця спрямована на створення продукту з найбільшою доданою вартістю для слухачів програми, її засновників та для розвитку сфери Data Analysis в Україні загалом».
Подати заявку на курс можуть студенти III або вище курсу навчання (18-25 років), оскільки мета проєкту – дати практичні навички саме студентам або випускникам. Основна вимога до аплікантів – вміння працювати з базами даних та бути готовим присвятити близько 4 годин щодня практичному та самостійному навчанню (впродовж місяця). Для подачі заявки потрібно заповнити форму на сайті проєкту та пройти співбесіду. 
Директор Департаменту даних та аналітики ПУМБ Дмитро Бровчук, який входить до робочої групи проєкту, так прокоментував освітню ініціативу банку: «Ми віримо в українську  молодь, ми віримо, що їхні ідеї можна реалізувати та отримати цінність для бізнесу. ПУМБ має велику експертизу в різних напрямах аналітики. Через Академію Аналітики ми хочемо дати молодим спеціалістам затребувані на ринку практичні навички, реальний досвід роботи на справжніх (деперсоніфікованих) даних». 
Після завершення навчання, пройшовши тестування, учасники отримають сертифікат про закінчення курсу. Кращі студенти будуть запрошенні на роботу в ПУМБ. Навчання стартує з початку червня 2021 р. Заявки приймаються з 1 по 22 травня 2021 р.

 

***

Академія Аналітики ПУМБ — це навчальний проєкт для студентів та випускників технічних вишів, що вміють працювати з базами даних та хочуть здобути прицільну спеціалізацію, як: Data analyst, Data scientist, Business analyst. «Аналітика даних від ПУМБ» — перший курс, який стартує в рамках Академії аналітики.

Приєднуйтесь до нас у linkedin

linkedIn

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+